Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

08.11.2021

Ohjelmistot yrityksen kehitystekijänä

Yritysten käyttämistä ohjelmistoista on tulossa useiden yritysten ykkösprioriteetti. Aiemminkin yritykset ovat käyttäneet erilaisia ohjelmistoja tuotteidensa ja palveluidensa kehittämiseen, mutta etenkin 2000-luvun edetessä yritysten käyttämät ohjelmistot ovat nousseet niiden kehitykseen hyvin keskeisesti vaikuttavien keskeisten tekijöiden joukkoon.

Mutta miksi yritysten käyttämät ohjelmistot ovat nousseet yritysten kehitykseen vaikuttavien keskeisten tekijöiden joukkoon? Parhaillaan eletään aikakautta, jolloin tehokkuuden on oltava kohdallaan. Yrityksen käyttämät verkkopalvelut ja ohjelmistot määrittävät, pärjääkö yritys markkinoilla vai ei. Kaikki teknologiset edistysaskeleet huomioon ottaen yritysten käyttämillä ohjelmistoilla on kauaskantoisia vaikutuksia niiden kehitykseen ja sitä kautta yritysten säilymiseen.

Yritykset, joilla on tehokkaat ja toimivat ohjelmistot, pystyvät tuottamaan tuotteita nopeammin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ne voivat tuoda tuotteensa markkinoille ennen kilpailijoitaan. Tehottomien ja hitaiden työkalujen käyttäminen on kuin veisi miekan tulitaisteluun, jossa vastassa on konekivääreillä varustettu täysin ylivertainen kilpailija.

Käydäänpä hieman läpi syitä siihen, miksi ohjelmistojen sekä verkossa toimivien sivustojen ja palveluiden merkitys yrityksen kehityksessä on niin ratkaiseva. Artikkelissa puhumme lähinnä ohjelmistoista, mutta asiat koskevat yhtä lailla Internet-sivustoja, vaikka emme sitä joka kohdassa erikseen mainitsekaan. Joka tapauksessa yrityksemme Resulttia Solutions valmistaa sekä Internet-sivustoja että erilaisia ohjelmistoja.

Tehostettu tuottavuus

Yrityksen tuottavuus on yksi tärkeimmistä sen kehitykseen vaikuttavista asioista. Kun yritykset pystyvät tuottamaan enemmän tuotteita tai palveluita vähemmällä rahalla, niistä voi tulla parempia omassa ydinliiketoiminnassaan. Kun yritykset ovat todella hyviä siinä, mitä ne tekevät, parhaassa tapauksessa ne voivat laajentaa liiketoimintaansa. Tehokkaiden ohjelmistot mahdollistavat yritysten paremman tuottavuuden ja auttavat lisäämään tuottavuutta eri tavoilla.

Parempi liikkuvuus

Mobiilimaailmasta on tullut jotakin suurta ja mahtavaa. Ihmiset tekevät nykyään melkein kaiken mahdollisen liittyen työskentelyyn sekä yleensäkin elämiseen, vapaa-aikaan ja pelaamiseen. Asia voitaneen tiivistää niin, että mobiilimaailma on kaikkialla ja tämän ansiosta tavalliset ihmiset ovat mobiilisti kaikkialla.

Tämä tarkoittaa, että yritykset ja myös ihmiset ovat tottuneet käyttämään teknologiaa ja kaikkea sen mukana tulevaa. Yritykset osaavat sisällyttää uuden teknologian liiketoimintaansa nopeasti. Jälleen kerran avainroolissa on käytettävä ohjelmisto. Hyvällä ja nykyaikaisella ohjelmistolla yritykset työntekijöineen voivat työskennellä etänä ja liikkeellä olleessaan paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Lopputuloksena on monin tavoin parempi liikkuvuus.

Kun vielä aikaisemmin kivijalkaputiikit olivat yrityksille kaikki kaikessa, niin nykyään läsnäolo verkossa tai sieltä poissaolo joko tukee tai haittaa yrityksen kehitystä ja koko olemassaoloa. Tuotteiden ja palveluiden siirtyessä verkkoon on monissa tapauksissa vähennetty kivijalkaliikkeiden palveluita, alkaen vaikkapa markettien kilkattavista hedelmäpeleistä. Enää ei tarvitse lähteä kotoa, sillä teknologia on tuonut pelit verkkoon ja samalla kotisohville. Suositut sivustot, kuten nettikasino NetBet, ovat panostaneet pelaajille liikkuvuutta huomattavasti enemmän tarjoavaan nykytekniikkaan.

Oikeat työkalut työhön

Ohjelmistoista on tullut tärkeitä työkaluja monilla toimialoilla. Oikeanlaiset työkalut mahdollistavat eri asioita yrityksille, mikä on suuri voimavara niiden liiketoiminnassa. Yrityksissä käytettävät ohjelmistot voivat auttaa saavuttamaan jopa kaikista kiireellisimpien projektien tavoitteet ja voittamaan aikarajoitukset. Tämä tietää lisää kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia yrityksille.

Tehokkuus

Tehokkaiden ohjelmistojen käytön aikaansaaman yrityksen tehokkuuden ansiosta yritykset pystyvät tarjoamaan asiakkailleen parempaa palvelua. Kun yritykset saavat ostamistaan ohjelmistoista enemmän, ne todenteolla saavat maksamilleen ohjelmistomaksuilleen vastinetta. Asiassa on myös se puoli, että tehokkuutensa ansiosta yrityksiltä säästyy rahaa ja muita resursseja.

Nopeampi tuotanto

Yritysten käyttämät ohjelmistot muuttuvat koko ajan nopeammiksi. Ne voivat auttaa yrityksiä kehittämään tuotteitaan tai palveluitaan, koska kehitysprosesseista tulee helpompia ja tehokkaampia. Yritykset voivat tuottaa enemmän tuotteita ja palveluita lyhyemmässä ajassa ja vähemmillä resursseilla, mikä antaa niille mahdollisuuden säästää rahaa toiminnassaan. Parempi tuottavuus tarkoittaa enemmän tuloja.

Parempi turvallisuus

Tietoturva on yksi tärkeimmistä huomioitavista seikoista, kun tehdään yrityksen ohjelmistovalintoja. Jos yrityksessä käsitellään arkaluonteisia taloudellisia, henkilökohtaisia tai muita tietoja, ohjelmiston tarjoama tietoturva on otettava erittäin vakavasti. Turvalliset valinnat ja ohjelmistot tuovat mielenrauhaa, kun tiedot eivät joudu vääriin käsiin.

Helppokäyttöisyys

Yritysten käyttämät ohjelmistot muuttuvat käyttäjäystävällisemmiksi. Jopa niin käyttäjäystävällisiksi, että uuden ohjelmiston oppiminen ei useinkaan kestä kauan ja käyttäjät osaavat käyttää sitä hyvinkin nopeasti. Tämä helpottaa yritysten oppimisprosessia, koska niiden ei tarvitse käydä läpi monimutkaisia prosesseja selvittääkseen, mikä toimii parhaiten juuri heidän yritykselleen. Jokainen yritys voi löytää ohjelmiston, joka on käyttöliittymältään käyttäjille sopiva ja riittävän helppo yrityksessä muokattavaksi.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions