Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

22.10.2021

Urheilutapahtumat ja -kilpailut Internetissä

Tällä kertaa artikkelissa pohdinnan kohteena on se, että nykyään yhä enenevässä määrin erilaisille yksittäisille urheilukilpailuille ja -turnauksille toteutetaan verkkoon vaikuttavia sivustoja ja some-kampanjoita. Näinhän se menee nykyisessä ja nykyaikaisessa maailmassa, jossa somen eli sosiaalisen median rooli on hyvinkin keskeinen, jos mietitään ihmisten tavoittamista ja oman tapahtuman esilletuontia.

Myös Internet-sivuilla on vankka jalansija tapahtumien markkinoinnissa ja informaation levityksessä. Oiva esimerkki urheilutapahtumasta, jota varten on tehty — tai itse asiassa tehtiin — lukuisia verkkosivustoja erilaisia tarkoituksia varten, on jalkapallon EM-turnaus vuosimallia 2020. Ihan vaan futiksen EM-kilpailuille, lajin faneille ja innokkaille penkkiurheilijoille omistettuja Internet-sivustoja, joilla on näin leikkisästi jalkapallotermein ilmaistuna asiaa kentän laidasta laitaan. Haettaessa netistä melkeinpä mitä tahansa jalkapallon EM:iin liittyvää kisainformaatiota vaikkapa tyyliin Unibet bonus saattaa hyvinkin päätyä yhdelle monista faniryhmittymien tekemistä epävirallisista kisasivustoista.

Jotkut ovat ottaneet homman sen verran tosissaan, että puhtaasti fanitusmielessä tehdystä kisasivustosta saattaa olla peräti kymmenkunta eri kieliversiota. Huh, mitä faniutta — ellei jo peräti urheiluhulluutta! Mutta niinhän sitä sanotaan, että rakkaudesta lajiin, ja jälleen kerran tämä ilmaisu pitää hyvin paikkansa.

Urheilu + Internet = Resulttia Solutions

Tuo "rakkaudesta lajiin" kuvaa hyvin myös Resulttia Solutionsin toimintaa. Käsialaamme ovat useat Suomen suurimmista biljardisivustoista ja lajin Internetissä toimivista tulospalveluista. Myös ne kaikista suurimmat ovat omia tuotoksiamme, jotka ovat syntyneet vuosien ja osa jopa vuosikymmenten kehitystyön tuloksena.

Esimerkkeinä mainittakoon Pirkanmaan Pool ry:n ja sen Pirkanmaan Pool-liigan sivusto todella kattavalla tulospalvelulla ja -arkistolla sekä koko Suomen kunnat kattava Resulttia Solutions -junnubilisliigan verkkosivusto eri kuntien tulospalveluineen. Nettitulospalvelu, jonka olemme suunnitelleet ja toteuttaneet alun perin vantaalaiselle Bar&Restaurant Brodelle ja joka nykyisin hieman eri muodossa toimii espoolaisella Bar&Billiards Brodella, on maamme ensimmäinen livebiljarditulospalvelu, joka käsittää monipöytäisen biljardisalin kaikki pelipöydät tulospäivitykseen käytettävine kosketusnäyttölaitteineen ja livestriimauslaitteistoineen.

Koska tämän artikkelin on määrä liittyä urheilutapahtumiin, mainittakoon, että Pirkanmaan Pool ry:n sivustolla on Pirkanmaan Pool-liigan tulospalvelun lisäksi erilaisten biljarditapahtumien tuloksia. Kyseinen yhdistys nimittäin järjestää vuosittain joukkueille tarkoitetun Pirkanmaan 9-cupin ja Pirkanmaan liigacupin luusericupeineen. Niiden tulopalvelut ja tulokset löytyvät sivustolta, kuten myös lukuisten Pirkanmaan mestaruuskilpailuiden, jotka ovat Pirkanmaan Pool ry:n alaisia kausittain järjestämiä biljarditapahtumia. Tottahan toki myös liigan finaaleilla ja karsinnoilla ovat omat osionsa ja tulospalvelujärjestelmänsä. Kyseessä on sanalla sanottuna valtava kokonaisuus, jossa tuloksia, taulukoita ja tilastoja on useilta vuosikymmeniltä.

Täysin oma lukunsa on biljardin lajiliitto Suomen Biljardiliitto ry:n käyttämä reaaliaikainen tulospalvelu- ja kilpailunhallintajärjestelmä Biljardi.org, joka sekin kasvaa kasvamistaan kaiken aikaa. Tällä hetkellä Resulttia Solutionsin suunnittelema, toteuttama ja ylläpitämä Biljardi.org on käytössä poolin, kaisan, pyramidin ja snookerin kilpailuissa. Toisin sanottuna miltei kaikki SBiL:n kilpailut pyörivät jollakin tavalla Biljardi.orgissa, jonka jatkokehitystä tehdään jatkuvasti.

Jo nykymuodossaan Biljardi.org-palvelu on varsin monipuolinen. Se esim. tarjoaa pelaajien käytettäviksi tulostaulut kosketusnäyttölaitteisiin, livestriimeihin yhdistettävän pöytä- ja ottelukohtaisen tulospalvelun sekä myöskin mm. AlfaTV:n Finnish Pool Tour -biljardilähetyksistä tutun tulospalvelun, joka näyttää pelipöydän ottelutiedot reaaliajassa televisiokuvassa. Lisäksi kilpailuihin ilmoittautuminen, lisenssien voimassaolon tarkistus, rankinglistojen päivitys ja tämän tällaiset monia eri sarjoja koskevat työläät asiat hoituvat Biljardi.org-palvelulla pitkälti automatisoidusti ja reaaliajassa.

Resulttia Solutions on ollut mukana myös kansainvälisissä hankkeissa, joissa urheilutapahtumille on haluttu näkyvyyttä Internetissä ja vieläpä reaaliajassa. Vuoden 2017 pyörätuolibiljardin MM-kilpailut on tästä yksi esimerkki. Maailmanmestaruusturnausta varten teimme kaksikielisen verkkosivuston, reaaliaikaisen nettitulospalvelun ja Microsoft Excel -pohjaisen kaaviojärjestelmän, jota voitiin reaaliaikaisesti hallita biljardipöytäkohtaisesti tulostauluilta ja kilpailun tulospalveluvastaavan koneelta. Itse asiassa Resulttia Solutions hoiti tulospalvelun suunnittelusta toteutukseen ja tulospäivitykseen saakka koko kisojen ajan.

Varsin usein asiat menevätkin juuri noin. Asiakas kertoo, mitä pitäisi saada aikaiseksi. Resulttia Solutions tekee ehdotelman. Kun suunnitelmat on hyväksytty, suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa kaiken alusta loppuun asti. Meillä on jo vuosikymmenten kokemus siitä, että hoidamme urheilutapahtuman ideoinnista valmiiksi ja Internetiin asti. Hoidamme tiedotuksen ja postitukset, verkkosivut, reaaliaikaisen tulospalvelun ja otteluohjelmien laadinnan — tarvittaessa kaiken mahdollisen aina palkintojen tilaukseen ja itse tilaisuuden isännöintiin asti.

Resulttia Solutionsille se, että urheilutapahtuma saadaan näkyvästi ja toimivalla tavalla Internetiin, on kunnia-asia. Kuten yrityksemme nimestä voi päätellä, olemme syntyneet juurikin urheilua varten. Rutkasti resulttia eli reilusti tuloksia tarjoamme kaikille sekä Internet-sivustoja että urheiluun tavalla tai toisella liittyviä palveluitamme tarvitseville.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions