Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

02.11.2020

Netistä mobiiliin ja reaaliaikaisiin 24/7-palveluihin

Resulttia Solutionsin artikkeleita on nyt julkaistu harvakseltaan, koska suurin osa ajasta tuntuu menevän varsinaisiin työprojekteihin. Viimeisimmän vuoden sisällä työtaakka ja vastuut ovat vain lisääntyneet. Ison osan viikkotyötunneista lohkaisevat erilaiset urheilutuloksiin liittyvät verkkopalvelut ja -ratkaisut, joista esimerkkinä mainittakoon kilpailunhallinta- ja tulospalvelujärjestelmä Biljardi.org, joka laajenee ja laajenee.

Resulttia Solutions on tullut tunnetuksi juurikin tulospalvelujärjestelmistä. Niitä olemme suunnitelleet ja kehittäneet 1990-luvulta saakka. Paljon on vuosikymmenten aikana tapahtunut ja muuttunut. Kun ensi kertaa tulospalvelua nettiin toteutimme, päällimmäisenä ajatuksena oli tarjota netissä jotain semmoista, mitä ei ollut aiemmin nähty — siis uudenlaista sisältöä.

Vuosikymmenten edetessä sisältö on säilyttänyt keskeisen roolinsa. Samalla kuitenkin sen merkitys, miten ja missä muodossa sisältö tarjotaan, on korostunut ja se tulee korostumaan jatkossakin. Reaaliaikaisuus — se on avainsana numero yksi nykyisissä tulospalvelujärjestelmissämme. Mobiili — siinä on toinen avainsana, sillä nykyään ei enää riitä, jos urheilutuloksia, taulukoita ja tilastoja on nähtävissä vain tietokoneilla ja niiden nettiselaimilla. Kaikki täytyy olla nähtävissä laitteella kuin laitteella ja heti. Niin netissä kuin mobiilissakin — ja nyt heti!

Teknisessä mielessä uudenlaiset vaatimukset ja tarpeet vaativat tietysti sitä, että täytyy opetella ja hallita uusia tekniikoita. Mobiiliystävällinen ajattelutapa, kuten myös HTML5-teknologia, CSS-tyylimääritykset (Cascading Style Sheets), JavaScript ja jQuery, ovat teknisellä puolella "peruskauraa" ja ne on pakko hallita. Näiden lisäksi on monia muitakin tekniikoita ja menetelmiä, joiden hallinta mahdollistaa reaaliaikaisten tulospalveluiden toteutuksen.

Se, missä Resulttia Solutions on aina ollut vahvoilla, liittyy juurikin näihin eri tekniikoihin ja menetelmiin. Olemme aina pyrkineet yhdistämään niitä keskenään, olemaan luovia ja toteuttamaan asiat myös vanhemmilla laitteilla ja selainohjelmilla toimiviksi — ja siitä huolimatta tehokkaiksi ja nopeasti toimiviksi. Yrityksemme tavoitteena on aina ollut tarjota uniikkia sisältöä ja tehdä se Internetissä siten, miten muut eivät ole sitä vielä tehneet. Tässäpä onkin tavoitetta kerrakseen!

Samankaltaista ajattelutapaa on nykyaikana pakko muidenkin toimijoiden noudattaa. Käytettävien ratkaisuiden täytyy olla toimivia ja sopivalla tavalla erilaisia kuin muilla. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat erilaiset netissä ja nykyään myös mobiilissa toimivat nettipelit. Esim. Casinohuone toimii sekä netissä että mobiilissa, hyödyntää uusimpia teknologioita ja tekee sen siten, että pelivalikoima täys- ja mobiiliversion välillä on lähes identtinen. Vain näin toimimalla palvelu ja pelit ovat käytettävissä mistä ja milloin tahansa.

Oli kyse sitten urheilun tulospalvelujärjestelmästä, nettipeleistä tai tuoreimpia uutisia tarjoavasta verkkolehdestä, täytyy teknisen toteutuksen lisäksi hallita suunnittelupuoli. Se vasta aikaa vievää puuhaa onkin, sillä keskeneräisillä suunnitelmilla ei parane ruveta toteuttamaan yhtään mitään tai jos näin tehdään, se huomataan ennen pitkää. Jos ja kun jo tehtyä, huonosti suunniteltua palvelua joudutaan korjaamaan ja uusimaan, se tulee todella kalliiksi. Se vie aikaa, se vie muitakin resursseja. Ei ole varaa tilanteeseen, että nettipalvelu on täysin poissa käytöstä päivätolkulla kestävien huoltotöiden takia. Nykyään se, mitä ei ole netissä, ei ole olemassa. Jos verkkopalvelu ei toimi 24/7, ihmiset etsivät toisen ja ryhtyvät sitä käyttämään.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2024 Resulttia Solutions