Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

28.12.2019

Kilpailutusta tuotteisiin, palveluihin ja talouteen

Kun Webdesign Mika Salonen, nykyinen Resulttia Solutions, vuonna 1998 perustettiin, erilaisia tuotteita ja palveluita tarjoavien yritysten vertailu ja kilpailutus eivät vielä olleet niin näkyvä osa Internetiä kuin ne nyt reilut 20 vuotta myöhemmin ovat. Piakkoin 2020-luvulle siirrettäessä erilaiset hintavertailut, tarjouspyyntöjä tietyn toimialan yrityksille lähettävät ja kilpailutusta helpottamaan perustetut nettipalvelut ovat suuressa suosiossa niin Suomessa kuin maailmallakin.

Netti on pullollaan sivustoja, joihin eri alojen freelancerit ja yritysten edustajat voivat luoda profiilinsa ja osallistua tarjouskilpailuihin, joita palveluita etsivät muut käyttäjät sivustoille luovat. Näillä erilaisilla sivustoilla, joista esimerkkeinä mainittakoon kotimaiset Nerot.fi ja Freelanceri.info sekä kansainväliset Freelancer.com ja Upwork, lisätuloja etsivät freelancerit haastavat yritykset parhaansa mukaan. Olivatpa he sitten nettisivustojen tekijöitä, sisällöntuottajia, ohjelmoijia, graafisen puolen eksperttejä tai muita osaajia.

Erilaiset hintavertailusivustot ovat myös kasvattaneet suosiotaan ja niihin törmääkin usein, kun netistä rupeaa etsimään tietoja tietystä tuotteesta tai yrittää etsiä mahdollisimman edullisia tuotteita. Ja onpahan netissä aivan jokaista ihmistä koskevia sivustojakin, joiden kautta voi laatia ja lähettää tarjouspyynnön kätevästi usealle yritykselle. Muuttomaailma.fi on esimerkki tällaisesta palvelusta. Se kilpailuttaa muuton ja auttaa löytämään sopivimman muuttopalvelun helposti.

Kilpailuttamisen suurta merkitystä taloudessa ei voida liikaa korostaa. Säästäminen siitä ja siitä elämiseen liittyvästä kulusta on varmasti jokaisen meistä mielessä ja tavoitteena. Kilpailuta laina — kukapa meistä ei olisi tällaiseen kehotukseen netissä liikkuessaan törmännyt. Internetissä kilpailutettavina ovat niin kulutusluotot, luottokortit kuin asuntolainatkin. Lisäksi löytyy roppakaupalla informaatiota siitä, miten omaa taloutta voi mahdollisesti yrittää kohentaa nyt ja tulevaisuudessa. Nykyään sijoittaminen on sana, joka tuntuu olevan kaikkien huulilla, ja esim. Kauppalehti.fi sisältää yli 45000 artikkelia sijoittamisesta.

Vaikka Internet on tullut jäädäkseen ja sen rooli kilpailutuksessa on merkittävä, ei parane unohtaa vanhaa kunnon puskaradiota. Siinä vaiheessa, kun puskaradio kertoo hyvää jostain palvelusta ja netissä olevat vertailu- ja kilpailutussivustot sekä suosittelevat että ylistävät vuolaasti tuota samaista palvelua, ovat asiat kyseisen palvelun kannalta varsin hyvällä tolalla. Hyvä ensivaikutelma, yleinen positiivinen mielikuva ja hyvä sijoittuminen palveluita kilpailutettaessa muodostavat yhdessä sellaisen setin, että siitä muiden palveluiden on vaikeaa pistää paremmaksi.

Kun netistä alkaa etsiä tietoa vaikkapa nyt sitten omaa taloutta kohentavista lainoista tai palveluista, kannattaa asiaan paneutua perinpohjaisesti. Kannattaa ottaa netistä kaikki ilo ja hyöty irti. Tämän lisäksi on hyvä hyödyntää omaa tuttava- ja kontaktiverkostoa, sillä on hyvinkin todennäköistä, että joku omasta verkostosta tietää asiasta jotain semmoista, mitä ei netistä löydy. Sitä, että jollakin on omakohtaista kokemusta yrityksistä, palvelusta tai tuotteesta, kannattaa aina hyödyntää omia hankintapäätöksiä tehdessään.

Monesti Internet antaa hyvää lisätukea siihen, että jo tehty oma päätös on todellakin se oikea ja paras mahdollinen. Ei kuitenkaan kannata suoraan uskoa pelkkää nettiä vaan kannattaa kyseenalaistaa ja hyödyntää muitakin tietolähteitä tässä yhä digitalisoituvassa maailmassa.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions