Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

15.11.2019

Ratkaisut futiksen ja muiden lajien tulospalveluihin

Tänään perjantaina 15.11.2019 on sen verran historiallinen päivä suomalaisessa jalkapallossa, että omistetaanpas tämä artikkeli pääasiassa jalkapallolle. Tänään pelattava Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-karsintaottelu, jossa vastaan asettuu Liechtenstein, voi avata Suomelle pääsyn EM-kilpailuihin. Jos Suomi voittaa ottelun, Huuhkajille heltiää kisapaikka. Se olisikin tasan ensimmäinen kerta, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue nähtäisiin arvokisoissa. Samalla toteutuisi jo useamman sukupolven unelma arvokisapaikasta.

Illan tärkeääkin tärkeämpi EM-karsintaottelu alkaa loppuunmyydyllä Telia 5G Areenalla Helsingin Töölössä iltaseitsemältä. Ottelua voi seurata televisiosta Neloselta tai Viasat Jalkapallo -kanavalta sekä netistä Viafreestä. Kaikesta näkee, että panokset on viritty huippuunsa niin viheriöllä kuin sen ulkopuolellakin. Kertoimet on laskettu viimeisen päälle kohdilleen, vedonlyöntivihjeet on laadittu parhaiden asiantuntijoiden avustuksella ja kaikki on valmista illan suurta ja etukäteen paljon hehkutettua futisottelua varten.

Jos Suomen jalkapallomaajoukkue ei Markku Kanervan valmentamana ota voittoa Liechtensteinista 15.11.2019 ja Suomen kisapaikalle ei saada lopullista sinettiä, siinä tapauksessa myös 18.11.2019 vieraissa pelattava Kreikan ja Suomen välinen karsintaottelu voi vielä vaikuttaa asiaan. Mutta kuten todettua, voitto Liechtensteinista ja kisapaikka on sillä selvä! Huuhkajilla homma on niin sanotusti täysin omissa käsissä.

Olisi kieltämättä hienoa, jos Suomi pääsisi — tai suorituksen arvoa paremmin kuvaavasti sanottuna yltäisi — kesällä 2020 pelattaviin EM-kisoihin. Eikä pelkästään sen takia, että kerta olisi ensimmäinen vaan siksi, että tulevat EM-kisat ovat 60-vuotisjuhlakisat. Euroopan jalkapalloliitto UEFA on jo aiemmin päättänyt, että EM-kisojen 60-vuotisjuhlien kunniaksi kilpailut järjestetään peräti kahdessatoista eri maassa ympäri Eurooppaa.

Kaiken kaikkiaan 32 kiinnostuneesta maasta kisoja hakivat lopulta Alankomaat (Amsterdam), Azerbaidžan (Baku), Belgia (Bryssel), Bulgaria (Sofia), Englanti (Lontoo), Espanja (Bilbao), Irlanti (Dublin), Israel (Jerusalem), Italia (Rooma), Makedonia (Skopje), Romania (Bukarest), Ruotsi (Tukholma), Skotlanti (Glasgow), Saksa (München), Tanska (Kööpenhamina), Unkari (Budapest), Valko-Venäjä (Minsk), Venäjä (Pietari) ja Wales (Cardiff). Rannalle jäivät Cardiff, Jerusalem, Minsk, Skopje, Sofia, Tukholma ja lopulta stadionin rakennusongelmien takia myös Bryssel. Välierät ja loppuottelun isännöi Lontoo.

Tämmöinen tulossa oleva suuri jalkapallotapahtuma muistuttaa Resulttia Solutionsillakin siitä, että yrityksemme tuotteet soveltuvat suurelta osin myös jalkapalloon. Pääasiassa tuotteitamme käytetään biljardissa, mutta mikään ei estä sitä, että niitä käytettäisiin ja mahdollisesti muokattaisiin jalkapallon tarpeisiin.

Esimerkkinä tuotteistamme mainittakoon Microsoft Excel -pohjainen ohjelma LeagueMatchSchedule ExcelManagement, jota olemme kehittäneet vuodesta 2002 alkaen. Nykyään ohjelmalla arvotaan ja laaditaan esim. Pirkanmaan Pool-liigan ja Tampereen firmabiljardiliigan otteluohjelmat. Kun käytettävissä olevat viikonpäivät ovat tiedossa, kustakin pelipaikasta annetaan tieto siitä, montako yhtäaikaista ottelua pelipaikassa — tai jalkapallon kyseessä ollessa pelikentillä — on mahdollista pelata. Tämän jälkeen painetaan arvontapainiketta, odotetaan hetki, muokataan otteluohjelmaa haluttaessa käsipelillä ja sen jälkeen otteluohjelma on valmis. Samalla kertaa otteluohjelman voi laatia yhdelle tai usealle sarjatasolle.

Tämä tuote antaa hieman osviittaa siitä, mitä Resulttia Solutions on vuosien saatossa tehnyt urheiluun ja tulospalveluihin liittyen. Erilaiset Excel-pohjaiset kilpailukaaviot automatisointeineen ja arvontoineen ovat olleet meille arkipäivää toistakymmentä vuotta. Nykyään täysin reaaliaikaiset ja Internetiä hyödyntävät tulospalvelut työllistävät meitä yhä enemmän. Olemme toteuttaneet tulospalveluita ja ohjelmistoja SM-, EM- ja MM-tason kilpailuihinkin. Pienemmätkin, juuri asiakkaan omiin yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt työkalut ja Internet-tulospalvelut sekä niiden toteutus kiinnostavat.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions