Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

15.11.2019

Vuoden 2019 kohokohtana tupla-SM-tapahtuma

Tätä artikkelia kirjoitettaessa vuosi 2019 on jo loppusuoralla. Itse asiassa parhaillaan eletään jännittäviä aikoja, koska Huuhkajilla eli Suomen jalkapallomaajoukkueella on eriomaiset saumat päästä ensi kertaa arvokilpailuihin. EM-kisojen karsinnoissa F-lohkon elintärkeät päätöskamppailut ratkaisevat Suomen kohtalon. Jäljellä ovat enää 15.11.2019 pelattava Suomen ja Liechtensteinin välinen matsi sekä 18.11.2019 nähtävä Kreikan ja Suomen vääntö.

Jos nyt täytyisi veikata, miten Suomen maajoukkueen lopulta käy, ei tehtävä olisi välttämättä ihan helppo. Todennäköisesti Suomi hoitaa homma, mutta historian taakka eli ainainen arvokisojen ulkopuolelle jääminen voi haitata hommaa henkisellä tasolla. Joka tapauksessa tilanne on varsin mielenkiintoinen. Ja tottahan toki kaikenlaiset pelaamiseen keskittyvät sivustot ja julkaisut ottavat ilon irti tästä makoisasta asetelmasta ja tarjoavat roppakaupalla varmoina pitämiään vinkkejä. Oikeat tai ainakin kaikista luotettavimmilta tuntuvat vedonlyöntivihjeet ovat nyt kysyttyä tietoa.

Vuosi 2019 on ollut Resulttia Solutionsille varsin työntäyteinen. Internetiin liittyen pääpaino on ollut biljardin tulospalvelujärjestelmä Biljardi.orgin jatkokehityksessä. Yrityksemme muusta toiminnasta voidaan varsin perustellusti sanoa, että biljardisalitoiminta nimellä Café & Club Pool Room on ollut erittäin olennainen osa Resulttia Solutionsin toimintaa vuonna 2019. Nimittäin Pool Room on ollut näkyvästi esillä Pirkanmaan Pool-liigassa ja Pirkanmaan mestaruuskilpailuissa, kuten myös Suomen pool-kilpailuissa yleisessä sarjassa, senioreissa ja nyt myös naisissa.

Tulospalvelurintamalla vuodesta esiin nousee etenkin Vaasassa tammikuussa järjestetty ja mitaliotteluiden osalta televisioitu pool-biljardin suurin suomalaistapahtuma nimeltä tupla-SM. Sekä yleisessä että naisten sarjassa ratkottiin 8- ja 10-pallon Suomen mestarit ja himmeämpien mitalien saajat. Jo useamman vuoden ajan toteuttamamme ja ylläpitämämme tulospalvelujärjestelmä Biljardi.org on tupla-SM:n lisäksi ollut käytössä miltei kaikissa Suomen Biljardiliitto ry:n alaisissa pool- ja pyramidikilpailuissa. Jo mainittu Café & Club Pool Room (Room) on SBiL:n jäsen, joten mikäpä onkaan ollut sen mukavampaa kuin toteuttaa biljarditulospalvelua ja nähdä sitä kautta reaaliajassa myös omien, roomilaisten, ottelutilanteita.

Roomilaisista Severi Savolainen voitti SBiL:n haastajasarjan palkintoja ja koko rankinglistan kaudella 2018-2019. Senioreissa MN63-sarjan 9-pallon SM-kilpailuissa Asko Neijonen oli viides keväällä 2019. Suomea edustanut ja EM-joukkueessakin pelannut Laura Hartikainen edusti ensi kertaa Roomia osallistuessaan naisten straight poolin SM-kilpailuihin marraskuussa 2019. Tässä joitakin kohokohtia vuodesta 2019, kun tarkastellaan Suomen biljardikilpailuita ja omien edesottamuksia.

Suomen kilpailuiden lisäksi Resulttia Solutionsin pyörittämän Pool Roomin joukkueita ja pelaajia on nähty runsaasti Pirkanmaan Pool ry:n kilpailutoiminnassa. Pool Roomin liigajoukkue Pooligans voitti Pirkanmaan Pool-liigan 2. divisioonan runkosarjan A-lohkon kaudella 2018-2019 ja nousi 1. divisioonaan. Mainittakoon lisäksi, että Pooligans oli kolmas sekä Pirkanmaan 9-cupissa että Pirkanmaan liigacupissa. Kaudella 2019-2020 Pirkanmaan Pool-liigassa pelaa 1. divisioonan Pooligansin lisäksi uusi 2. divisioonan joukkue nimeltään Poolers. Poolroomilaisia pelaa useissa muissakin liigajoukkueissa.

Vuotta 2020 odotellaan Resulttia Solutionsin päämajassa ja Café & Club Pool Roomilla innolla. Heti tammikuussa 2020 järjestetään toistamiseen tupla-SM, joten siinä riittää Resulttia Solutionsilla tekemistä ja roomilaisilla pelaamista. Myös Pirkanmaan Pool-liigan 30-vuotisjuhlakausi ja Pirkanmaan mestaruuskilpailut jatkuvat kevääseen asti. Eikä unohtaa sovi myöskään Tampereen firmabiljardiliigan kautta 2019-2020, jonka järjestävät Resulttia Solutions ja Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry. Tampereen firmabiljardiliigassa pelaa roomilaisia useammassakin joukkueessa.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions