Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

01.12.2018

Biljardisalitoimintaa Tampereella nimellä Pool Room

Resulttia Solutions on Tampereelta käsin kansainvälisesti toimiva yritys, joka on perustettu vuonna 1998. Yrityksen päätoimiala on ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus, sillä erilaisten Internet-sivustojen lisäksi Resulttia Solutions suunnittelee ja toteuttaa urheilussa käytettäviä tulospalvelujärjestelmiä. Esimerkkeinä mainittakoon pool-biljardin EM-kilpailuiden tulospalvelu vuonna 2002, pyörätuolibiljardin MM-kilpailuiden reaaliaikainen Internet-tulospalvelu vuonna 2017 ja valtakunnallinen nuorisotilajoukkueiden Resulttia Solutions -junnubilisliiga kokonaisuudessaan.

Yrittäjä Mika Salonen on ansioitunut biljarditoimija, jolle on myönnetty Suomen Biljardiliitto ry:n hopeinen ja pronssinen ansiomerkki. Resulttia Solutions onkin SBiL:n yhteistyökumppani jo usean vuoden ajalta.

Biljarditila Pool Roomin myötä Resulttia Solutions tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa — tässä tapauksessa biljardia. Vuoden 2017 marraskuussa perustettu ja joulukuussa avattu biljarditila Pool Room toimii Resulttia Solutionsin toimitilan yhteydessä Tampereen Kalevassa. Marraskuusta 2018 alkaen toimintaa on harjoitettu virallisesti nimellä Café & Club Pool Room, mutta jatkossakin biljardipaikka tunnetaan nimellä Pool Room.

Perusajatuksena on tarjota liikunnan mahdollistavaa palvelua. Tilassa on virallinen, täysimittainen biljardipöytä kilpa- ja harrastepelaajien käytettävissä. Harjoittelu- ja peliolosuhteet ovat mitä parhaimmat. Paikka soveltuu myös lapsille, sillä Pool Room on täysin päihteetön pelipaikka. Tilassa tullaan järjestämään erilaisia biljarditapahtumia ja -kilpailuita.

Pelioikeuden Pool Roomille saa maksamalla kuukausi- tai kertamaksun. Ainoastaan liittymismaksun suorittaneilla on mahdollisuus hyötyä tietyistä eduista, kuten kuukausimaksulla pelaamisesta. Tarkemmin Café & Club Pool Roomin toimintaa tullaan esittelemään myöhemmin osoitteessa www.poolroom.fi julkaistavalla Internet-sivustolla. Tässä vaiheessa lisätietoja Pool Roomista löytyy Instagram-sivulta www.instagram.com/poolroom_tampere/.

Kuten edellä tuli jo mainittua, Pool Roomilla on joitakin etuja ja lisämahdollisuuksia liittymismaksun maksaneille. Edut lisääntyvät ja muotoutuvat hiljalleen samalla, kun biljardisalin toiminta kehittyy ja monipuolistuu. Sinänsä erilaiset jäsenedut, bonukset ja bonusohjelmat, VIP-ohjelmat, kanta-asiakasohjelmat ja uskollisuusohjelmat — ja mitä kaikkia nimityksiä niistä nyt sitten ikinä mahtaa ollakaan — ovat nykyään tuttu ilmiö niin kivijalka- kuin verkkokaupoissakin, kuten myös muissa liikkeissä ja verkkosivustoilla. Ne ovat hyvä tapa erottua kilpailijoista ja mikä parasta, ne jäävät ihmisten mieleen.

Myös Pool Roomilla uskollisia asiakkaita pyritään palkitsemaan ja kannustamaan mitä erilaisimmin keinoin. Toisaalta kaikenikäisiä ihmisiä, joille biljardi on vielä melko ja täysin tuntematon asia, otetaan mielellään pelaamaan ja tutustumaan kiehtovan seura- ja pallopelin saloihin ja sääntöihin. Pelitila on hyvin kodinomainen ja sinne on kaikkien helppo tulla kokeilemaan biljardia, vaikka aiempaa pelikokemusta tai omia pelivälineitä ei olisikaan.

Nimenomaan rennoksi ja mukavaksi biljardipaikaksi suunniteltu Pool Room on perustettu yli 20-vuotisella biljardikokemuksella. Jatkossa pelipaikka kehittyy vielä monin tavoin. Koska Resulttia Solutionsin ydinosaamista ovat erilaiset verkkosivustot ja nettiä hyödyntävät urheilun tulospalvelujärjestelmät, tulee Pool Roomilla olemaan reaaliaikainen tulospalvelu kosketusnäyttöineen ja livestriimeineen. Tavoitteena on tehdä asioita erilailla ja paremmin kuin niitä on Suomessa totuttu tekemään. Kaikki tehdään itse — logosta alkaen — ja rakkaudesta biljardiin.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions