Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

06.11.2018

Verkkosivustojen uskottavuuden metsästys

Resulttia Solutionsin päämajassa työtahti on tätä kirjoitettaessa melkoinen. Senkin takia oli hyvä katkaista hieman työputkea ja kirjoittaa artikkeli nettimaailmaan liittyvästä asiasta. Tällä kertaa artikkelissa katsotaan hieman sellaisia asioita kuin Internet-sivustojen uskottavuus ja luotettavuus. Otetaan siis tarkempaan käsittelyyn muutama tekijä, joiden avulla on mahdollista aikaansaada vakuuttavamman ja uskottavamman näköinen verkkosivusto.

Omalta osaltaan myös brändi saa aikaan sen, että kävijä tietää jo etukäteen, mitä sivustolla on tarjolla. Jo ennen vierailua tunnetun brändin sivulla tiedonhakija tietää, mistä on kyse. Esim. vanha brändi Betsson viestii monelle, että mitä ilmeisimmin kyse on kasinopeleihin liittyvästä informaatiosta.

Jos mietitään artikkelin aihetta, niin siitä voidaan hyvin sanoa, että nettisivustojen uskottavuus ja luotettavuus liittyy lähes kaikkiin verkkosivustoihin. Niihin ainakin, jotka on tehty vakavasti otettaviksi. Muut sivustot ovat sitten asia erikseen.

Tällä hetkellä Resulttia Solutionsilla on tekeillä Internet-sivusto, jonka kimpussa juuri nyt on painittu ja painetaan pitkää päivää yhä edelleen. Myös sen täytyy olla vakuuttava. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna kyseessä on tuhansia sivuja käsittävä verkkosivusto. Tässä tapauksessa jo pelkästään se tekijä, että sivusto tulee olemaan erittäin laaja ja monisivuinen, tekee siitä uskottavamman oloisen. Kokonaisuus on kattavin oman alansa verkkosivusto koko maailmassa. Kaikesta huomaa, että siihen selvästi panostettu. Tietoa sivustolla on runsaasti, mutta ei kuitenkaan mitään epäolennaista vaan ainoastaan asiassa pitäytyvää. Sivustolla esitellään yhteistyökumppanit logoineen, mikä kertoo siitä, että kyseessä ei ole vain yhden tahon projekti vaan siihen uskovat ja siinä ovat mukana myös monet muut tahot.

Löytyy paljon Internet-sivustoja, jotka on tehty vain ja ainoastaan asiantuntijasivustoiksi. Painotetaan kokemusta, yhteistyökumppaneita ja sitä, että sivusto on oman alansa asiantuntija. Lisää uskottavuutta saadaan aikaiseksi kertomalla lisätietoja aiheesta, esim. historiaa, strategisia ohjeita ja vertailuita. Kaikin tavoin yritetään osoittaa, että oma ala tunnetaan läpikotaisin ja siitä löytyy faktatietoa, johon voi luottaa.

Tärkeää on myös se, että kerrotaan selkeästi, miksi sivusto on olemassa ja ketä varten se on tehty. Usein sivuilla kerrotaan, että aihepiiristä on jo entuudestaan omakohtaista kokemusta ja sitten omaa tietämystä on haluttu jakaa muillekin joko maksutta tai jonkinlaista korvausta vastaan. Usein on kerrottu sivuston syntyhistoria sekä syy siihen, miksi sivusto on aikoinaan perustettu. Samalla painotetaan omakohtaista kokemusta aihepiiristä, huomioidaan viimeisimmät muutokset ja kerrotaan, että nettisivusto on asiantuntijoiden yhteistyön tulos. Näin syntyi loistoidea ja mahdollisimman täydellinen infosivusto.

Esimerkeissä esille tulleisiin tekijöihin Internet-sivustoissa kannattaa panostaa. Sosiaalisen median hyödyntäminen osana sivustoa saa sivuston näyttämään siltä, että se on osa suurta kokonaisuutta. Sivuilla olevat asiakkaiden kommentit, joissa he kehuvat myytäviä tuotteita, ovat hyvä lisä. Ne kertovat luotettavuudesta. Lisäksi vakuuttavuutta ja uskottavuutta voi aikaansaada esim. viimeistellyllä ulkoasulla, hyvällä toimivuudella ja helppokäyttöisyydellä. Kohderyhmä tulee huomioida jokaisessa yksityiskohdassa.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions