Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

13.03.2018

Urheilutapahtumat ja tärkeät Internet-tulospalvelut

Resulttia Solutionsin artikkelisarja jatkuu Pyeongchangissa käytyjen talviolympialaisen ja parhaillaan meneillään olevien paralympialaisten kunniaksi. Suurelle yleisölle hieman tuntemattomammat paralympialaiset ovat kansainväliset vammaisurheilukilpailut, jotka pidetään kahden vuoden välein vuorotellen kesäisin ja talvisin. Etelä-Korean paralympialaisista Suomeen on jo tullut lumilautacrossin kulta.

Mutta jos muistellaan vielä hieman vuoden 2018 Pyeongchangin talviolympialaisia, niin kaikesta päätellen niitä tuli Resulttia Solutionsin väen toimesta seurattua erikoisella tavalla: pääasiassa vain television välityksellä. Ei siis juurikaan netin kautta. Tämä on siinä mielessä suorastaan pöyristyttävää, että Etelä-Korean Pyeongchangin isännöimät olympialaiset olivat kuulemma ensimmäiset talviolympialaiset, joissa nimenomaan Internetistä otettiin kaikki ilo ja hyöty irti. Mikäpäs siinä, kyllähän korealaisilla tuo tekniikka ja sen hyödyntäminen ovat niin hyvin hallussa, että tuollainen väittämä on helppo uskoa todeksi.

Vammaisurheilusta puhuttaessa on tässä kohtaa hyvä mainita, että Resulttia Solutions oli vuoden 2017 kuluessa hyvinkin vahvasti mukana vammaisurheilussa. Nimittäin toteutimme Tampereella 09.-11.11.2017 järjestettyjen pyörätuolibiljardin 9-pallon MM-kilpailuiden tulospalvelun sekä Internetiin että kisapaikalle. Reaaliaikaisen, kaikki pelipöydät käsittäneen tulospalvelun nettiversio ja koko kisasivusto ovat yhä nähtävissä osoitteessa www.pool-billiard.com.

Kuten tässä artikkelissa mainittujen olympialaisten ja pyörätuolibiljardin MM-kilpailuiden kohdalla voidaan hyvin huomata, toimiva ja huippuunsa viritetty tulospalvelujärjestelmä ja siihen yhdistetty Internet-sivusto ovat elintärkeitä kaikille kansainvälisille urheilutapahtumille. Internet-pohjaisten tulospalvelujärjestelmien suunnittelu ja toteutus ovat Resulttia Solutionsin ydinosaamista. Jo vuonna 2002 toteutimme pool-biljardin EM-kilpailuiden reaaliaikaisen tulospalvelun, joka sittemmin toimi esimerkkinä muille kilpailunjärjestäjille.

Nykyään kaikki vähänkään sekä nettiin että urheiluun tai peleihin liittyvä löytyy netistä. Jos jotain ei netistä löydy, voidaan melkeinpä sanoa, että sitä ei ole olemassa. Jo pelkästään nettihaku peliaiheisella hakusanalla osoittaa, miten valtavasti tietoa erilaisista peleistä löytyy. Tietomäärä kasvaa jatkuvasti.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions