Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

23.12.2014

Internet-tulospalveluiden monet mahdollisuudet

Tämän kirjoituksen myötä Resulttia Solutionsin verkkosivuille ruvetaan kirjoittamaan artikkeleita, jotka käsittelevät Internetiä, tulospalveluita ja niihin liittyviä asioita. Internet on yrityksemme ensisijainen pelikenttä — kotikenttä eli ominta aluettamme. Olemme toteuttaneet tulospalvelujärjestelmiä 1990-luvun puolivälistä saakka, joten olemme moneen kertaan havainneet, mitä kaikkea suuri ja mahtava Internet voikaan tarjota, kun sen mahdollisuuksia halutaan todenteolla hyödyntää.

Kun aloimme viedä biljardituloksia Internetiin, epäilijöitä tuloksia tarjoavan verkkosivuston tarpeellisuudesta riitti. Tuolloin Googlesta ei kukaan puhunut mitään, kaikki tieto ei suinkaan ollut netissä ja homma oli kaikin puolin vasta alkutekijöissään. Jotain kertonee se, että myös biljarditulosten kohdalla käytäntö oli vielä tuolloin se, että tuloksia postitettiin kirjepostilla ja perille saapuessaan tulokset olivat jo vanhentuneita. Tulokset eivät myöskään olleet kaiken kattavia vaan ne muodostuivat pääasiassa niistä pakollisista sarjataulukoista ja pelaajien keskinäisistä paremmuusjärjestyksistä.

Kun Internet-tulospalvelu sitten avattiin, voitiin heti havaita, että jotain oli toisin kuin aiemmin. Tietoa ja tuloksia oli tarjolla paljon enemmän. Tieto oli monipuolisempaa ja ajantasaisempaa, ei vanhentunutta. Ottelutulosten lisäksi Internet-tulospalveluun saatiin kätevästi lisättyä voittoprosentit ja muut tilastonikkareiden rakastamat lisätiedot, jotka paperimuodossa pidetystä tulospalvelusta olivat puuttuneet.

Vaikka Internet-tulospalvelu oli vasta tiensä alussa ja tuli myöhemmin kehittymään sekä monipuolistumaan entisestään, jo aivan alkuvaiheessakin se toi monipuolisuudellaan ja uutuudellaan paljon kehuja. Se sai ihmiset seuraamaan tuloksia aivan uudella tavalla ja entistä säännöllisemmin. Olihan nyt paljon enemmän informaatiota tarjolla ja mikä parasta, se oli miltei uunituoretta. Piakkoin otteluiden päätyttyä uusia tuloksia saatiin Internetiin, jossa tiedonjanoiset biljardin ystävät jo malttamattomina odottivatkin.

Kutakuinkin näin lähti liikkeelle Resulttia Solutionsin tulospalveluiden kehitystyö. Ei ollut vastaavia verkkopalveluita tarjolla. Ei ollut esikuvia. Oli luotava uutta. Juuri tähän Internet tarjoaa loistavat puitteet. Eipä siis ihme, että nykyään niin urheilun kuin erilaisten pelien ympärille on rakennettu toinen toistaan suurempia ja monipuolisempia tulospalveluita ja Internet-sivustoja. Kilpailu on kovaa. Samoista kävijöistä kilpailevia verkkosivustoja on aivan toisella tavalla kuin aiemmin. Kun mietitään, tuleeko nettikäyttäjä juuri omalle sivustolle vai meneekö hän mieluummin pahimman kilpailijan verkkosivustolle, ei pelkkä miettiminen riitä. Tarvitaan tekoja, ylläpitoa ja tuoreita ideoita. Ellei ole tarjota jatkuvasti jotain uutta ja ajantasaista, nettikäyttäjä menee kilpailijan sivustolle.

Kilpailun kovuuden osoittavat mitä parhaiten nettipelit, esim. nettikasinot. Kilpaillaan bonuksilla, ilmaisilla eduilla ja muilla ominaisuuksilla. Netti on täynnä arvosteluita ja vertailuita. Internetin ansiosta pelimaailma on kaikkien ulottuvilla ympäri maailman. Verkossa palvellaan sekä vanhoja että uusia kävijöitä ja tarjotaan heille ajantasaista tietoa. Jos Internetiä ei olisi ja sen mahdollisuuksia ei hyödynnettäisi, eläisimme kovin erilaisessa maailmassa.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Solutions